Colocare - Servere rack & tower

Calitatea serviciilor este garantata contractual la un uptime de 99,7% lunar, cu posibilitatea maririi garantiei in functie de contract.
Folosim numai echipamente profesionale, servere Supermicro si Intel, media convertoare cu switching, echipamente NetGear L2 si L3, filtre L7. Conectivitatea redundanta este asigurata in interiorul retelei prin conexiuni multiple de fibra optica la 1 Gbps si trunchiuri de cabluri CAT 7, wire-speed 10 Gbps.
Colocare Colocare servere indiferent de tipul de carcasa.
Putem oferi servicii de colocare pentru servere rackabile si non-rackabile.
Colocare Cel mai performant sistem energetic posibil.
Avand alimentare din 4 puncte diferite oferim un uptime energetic de aproape 100%.
Toate serverele si serviciile sunt monitorizate in timp real din 4 locatii geografice diferite: 2 locatii Romania, 1 Franta si 1 USA.

Odata cu semnarea oricarui contract de colocare veti primi informatii despre cum puteti accesa serviciile de monitorizare a disponibilitatii si a serviciilor achizitionate, fara nici un extra-cost.

Daca doriti sa deveniti clientul nostru si aveti orice intrebari legate de calitatea serviciilor nu ezitati sa ne contactati.

Colocare unica in Romania

Numarul 1 in Romania in furnizarea de servicii de load balancing pentru operatori de telecomunicatii, firme medii si corporatii.
Serviciile de load balancing sunt destinate persoanelor fizice si juridice din Romania ce doresc viteze si performante superioare ale serviciilor lor.
Colcoare server Nu DOAR Load Balancing...
ci si High-Availability
Serverele LBVS sunt considerate critice si prin urmare tinta noastra este o disponibilitate anuala de 100%.
Din acest motiv, toate serverele in regim critic sunt administrate de personalul nostru tehnic si sunt tratate prioritar fata de serviciile uzuale. Daca doriti servicii administrate pe servere colocate, contactati-ne pentru oferta de pret. Oferta de colocare standard este disponibila pentru download mai jos.